Tarinamme

Stadin söpöin kuvaamo, Studio Kupu avattiin Alppilan sydämeen syyskuussa 2019. Studio Kupu syntyi halusta luoda jotain uutta ja aidosti asiakkaita ihastuttavaa.

Laadukkaiden valokuvauspalveluiden lisäksi valikoimaamme on alusta saakka kuulunut kotimaisten yrittäjien tuotteita ja tätä puolta yrityksessämme olemme laajentaneet vauhdikkaasti. Myynnissä olevat tavarat on pääsääntöisesti bongattu Instagramista ja olemme tiiviisti tekemisissä kaikkien valmistajien ja alihankkijoidemme kanssa ja pystymme toteuttamaan toiveita, selvittämään materiaalien alkuperät juurta jaksain ja jopa suunnittelemaan yhdessä tuotteita. 

Meille on tärkeää myydä vain sellaisia asioita, jotka saavat meidät myyjätkin aidosti innostumaan ja ihmettelemään sitä, miten hienoja tuotteita on mahdollista löytää läheltä.

Kaikki verkkokauppatilauksemme pakataan käsin ja toimitetaan vaikka kaatosateessa postilaatikkoon tai Matkahuollon kuljetettavaksi.

Myymälämme palvelee Alppilassa arkisin klo 12-18. Meillä on myös toinen toimipiste Vallilassa, jossa toteutamme CV-kuvausta suurempia kuvauskokonaisuuksia ajanvarauksella. 

Studio Kupu Alppilassa sinua palvelee Säde, Emma ja Suvi. 
Meihin saat parhaiten yhteyden Instagramissa @studiokupu tai sähköpostitse info@studiokupu.fi. Puhelimeen vastaamme myymälän aukioloaikojen puitteissa. 

Meille tärkeintä on yllättää sinut positiivisesti. Toivottavasti onnistumme! 

Terveisin,
Säde, yrittäjä itte 

Studio Kupu Alppila

Myymälä & pieni valokuvastudio

MA-PE 12-18

Viipurinkatu 8
00510 Helsinki

alppila@studiokupu.fi
0403249127

 • Säde

  Yrittäjä itte

  IG: @sade.puusa
  sade.puusa@studiokupu.fi
  0403247968

 • Emma

 • Suvi

  Sivua päivitetään.

Studio Kupu Vallila

Valokuvastudio

Auki ajanvarauksella

Hämeentie 77 B
00550

vallila@studiokupu.fi
0403247968 (Säde)

 • Essi

  Sivua päivitetään

 • Ani

  Sivua päivitetään

 • Aino

  Sivua päivitetään